top of page

Update eind december 2014:

 

Na enkele maanden zoeken is er waarschijnlijk een pand, een welwillende eigenaar en een groep bewoners gevonden! Ik ben serieus in gesprek met een corporatie die een bedrijfpand wil transformeren in woningen. Jippie!

Gezocht: bewoners

Op zoek naar woonruimte? Sociaal en communicatief vaardig? Sta je open voor ongewoon wonen? Dan is 3G-wonen wellicht iets voor jou. ​

Ik ben op zoek naar leuke mensen om samen mee te gaan wonen in Amsterdam-oost of centrum-oost. Mensen tussen de 0 en de 80. Mensen die het leuk vinden om samen wat te doen in of buitenshuis. Die niet te moeilijk zijn in huishoudelijke regeltjes aan maniertjes. Een beetje praktisch ingestelde mensen. Nou ja, je weet zelf wel of dit iets voor jou of iemand uit je omgeving zou kunnen zijn. 

We zullen wat afspraken moeten maken met elkaar, we zullen af en toe een en ander moeten bespreken. in ontspannen sfeer, met een wijntje erbij, wat mij betreft.

Ik vond bij de woongroepcoach een nuttig document over betrokkenheid, voor als het zover is ;-)

 

Ik denk zelf aan een mix van alleenstaande, stellen, mensen met kinderen en mensen zonder kinderen, mannen en vrouwen.

 

Ik ben heel benieuwd hoe het gaat uitpakken in de praktijk.

 

Er hebben zich al diverse mensen gemeld. Heb jij ook interesse? Meld je dan ---hier--- aan en ik neem contact met je op!

 

Reacties die ik heb ontvangen:

"Dag Marijke, Met veel interesse las ik je website. Ik zit in ongeveer dezelfde situatie als jij (alleenstaand, twee kinderen) alleen heb ik wel een eigen huis - dat heb ik zojuist verkocht. Ik zou met mijn twee kinderen ook dolgraag in een complex willen wonen waar sharing&caring belangrijk zijn, maar ben ook erg voorstander van less is more en zou het liefste een huis bewonen dat ik min of meer zelf ontworpen heb. Oost is voor mij favoriet. Ik zou graag van je horen en graag met je mee denken."

 

"Hoi Marijke, ik wil je alleen maar laten weten dat ik je alle succes wens met het 3-G wonen project! Wat een briljant idee. Ik heb zelf mijn huis, in de kop van NH, te koop staan en wil graag in Amsterdam wonen. Het is voor mij niet het moment om me aan te melden voor 3g wonen maar wie weet, ooit..... Chapeau voor je plan en ondernemingsgeest." 

 

"Ik las over je geweldige wooninitiatief in Amsterdam, wow! Jij bent echt ingeplugd in het stopcontact van deze tijd. Ik weet zeker dat jouw initiatief enorm succesvol zal zijn. Dit is echt waar behoefte aan is in deze tijd, super!"

 

"Mijn complimenten voor het woonproject dat je hebt opgezet. Als voormalig Amsterdammer ken ik het probleem en dit is echt een superoplossing."

 

 

 

 

bottom of page